Uw betrouwbare bank voor sparen en lenen

Uw bank voor Sparen en Hypothecaire leningen op maat

CKV Spaarbank is een onafhankelijke, Belgische Spaarbank die sedert 1956 actief is over heel België. Bij deze betrouwbare bank kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod traditionele spaarproducten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in oplossingen op maat voor hypothecair gewaarborgde kredieten, en dit zowel voor private als professionele doeleinden.
CKV Spaarbank beschikt over een ruim distributienetwerk van spaarbankagenten en zelfstandige kredietaanbrengers.

Uw voordelen op een rij

CKV Spaarbank is een niet beursgenoteerde, onafhankelijke, stabiele financiële instelling waar u met een gerust hart uw (spaar)geld aan toevertrouwt. Wij zijn namelijk een:

  • Belgische Spaarbank die onder toezicht staat van de Nationale Bank van België en de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten)
  • Stabiele financiële instelling en deelnemer van het Belgisch depositogarantiestelsel
  • Low cost bedrijf met uitstekend rendement, waarvan u als spaarder meegeniet
  • Betrouwbare spaarbank die ruimschoots voldoet aan de richtlijnen van Basel III

Tot uw dienst

Omdat we een familiale nichespeler zijn, kunt u altijd rekenen op persoonlijke service en een doorgedreven kennis en expertise. Wij zijn experts in niche-kredietverlening die we u bieden in samenwerking met een breed netwerk van zelfstandige kredietmakelaars. Tevens kunt u terecht bij een ruim distributienetwerk van spaarbankagenten. Ook onze 50 professionele, ervaren en servicegerichte medewerkers op de hoofdzetel staan voor u klaar. Ons ervaren managementteam opereert bovendien volgens de regels van Corporate Governance of deugdelijk bestuur.

Meer weten?

Bent u als particulier, zelfstandige of bedrijf op zoek naar een betrouwbare spaarbank? Of heeft u als makelaar interesse in onze producten en diensten? Contacteer dan vrijblijvend uw regioverantwoordelijke.