Registreren

Schrijf u in:

mask:99.99.99-999.99

CKV is een samenwerking aangegaan met Aangetekend Mailen.  Aangetekend Mailen is een onafhankelijke derde partij die het mogelijk maakt een groot deel van het fysieke postproces te vervangen door een digitaal proces.

CKV is deze samenwerking aangegaan om meer zekerheid over de ontvangst te creëren bij het versturen van belangrijke documenten.  Daarnaast draagt deze wijziging bij aan het digitaliseren van onze processen en een meer efficiënte manier van werken.

Hoewel onze partner Aangetekend Mailen noemt, wordt deze dienst door CKV enkel gebruikt als een beveiligde vorm van mailen, waarbij de communicatie op een 100 %
secure manier
verloopt.

Met oog op uw identificatie vragen wij u als klant om ook uw rijksregister te vermelden.  Dit betreft immers een uniek identificatienummer.

U kan zich uiteraard ook steeds tot uw bankagent in uw buurt richten om deze registratie voor u uit te voeren.

Na de verwerking van de registratie op de hoofdzetel ontvangt u bij wijze van bevestiging een e-mail op het e-mailadres van de registratie met een instructiebundeltje.

U kan zich ten allen tijde uitschrijven van Aangetekend Mailen of een wijziging van uw e-mailadres melden door een mail te sturen naar epost@ckv.be