Registreren voor netbanking en

Doccle

Schrijf u in:

mask:99.99.99-999.99

Registreer je hier om de netbanking te activeren en je rekeninguittreksels voortaan via Doccle te ontvangen

CKV Spaarbank  zet een stap vooruit in de digitalisering van zijn administratie. Zo kan je jouw rekeninguittreksels ontvangen en bewaren via het online administratieplatform Doccle en je rekeningen vanop afstand beheren via onze netbanking site.  Op Doccle maak je jouw persoonlijke kluis en voeg je bedrijven toe waarvan je documenten digitaal wil ontvangen, beheren en bewaren.

Bij je eerstvolgende rekeninguittreksel ontvang je een email van no-reply@ckv.be om CKV toe te voegen aan je Doccle-account. Door te klikken op de link, ga je naar de Doccle-applicatie. Je logt in op je eigen account of je maakt een account als je er nog geen hebt. CKV wordt dan verbonden met je Doccle-account en je ontvangt vanaf dan je documenten digitaal.
 
Heb je nog geen Doccle account? Je kan eenvoudig één aanmaken via www.doccle.be.
 
 

Hoe werkt de CKV netbanking?

Ga naar https://www.ckvspaarbank.be en log aan met je itsme® app.  Daarna heb je onmiddellijk toegang tot al je CKV rekeningen, van waaruit je verrichtingen en saldi kan raadplegen, op een termijnrekening kan intekenen, of een betaling kan uitvoeren naar een gevalideerde tegenrekening op jouw naam. 

Heb je nog geen itsme®, ga dan eerst naar https://www.itsme.be/get-started en maak eerst je itsme® account aan.

Voor een correcte identificatie vragen wij je om je rijksregister en emailadres te vermelden.  Het rijksregisternummer is immers een uniek identificatienummer. Ook je bankagent kan deze registratie voor jou in orde brengen.